سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آپلود عکس
افتتاح دانشگاه قرارگاه پدافند هوایی
جمعه 92/4/14 ساعت 2:3 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )

افتتاح دانشگاه قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) در آینده نزدیک

معاون آموزش قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: با تدبیر سلسله مراتب و توجه فرماندهی قرارگاه، مراحل تاسیس دانشگاه قرارگاه پدافند هوایی انجام و مقرر شد محل مرکز آموزش وظیفه 02 نیروی زمینی ارتش جهت شروع به کار این دانشگاه به قرارگاه پدافند هوایی واگذار شود.

به گزارش حوزهدفاعی - امنیتی  باشگاه خبرنگاران، مرکز آموزش وظیفه 02 نیروی زمینی ارتش به عنوان محل تأسیس دانشگاه قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) در نظر گرفته شده است که مراحل تحویل کامل این مرکز از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام و این دانشگاه به زودی افتتاح و شروع به فعالیت خواهد کرد.

بر اساس گزارش روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) ؛ سردر طراحی شده برای دانشگاه این قرارگاه طی مراسمی با حضور معاون آموزش قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) امیر سرتیپ قربانی و جانشین اداره عقیدتی سیاسی این قرارگاه امیر سعیدی و جمعی از کارکنان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) نصب شد.

معاون آموزش قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) در حاشیه این مراسم گفت: پس از صدور فرمان مقام معظم رهبری در سال 87 مبنی بر تفکیک پدافند از نیروی هوایی نیاز به تاسیس یک دانشگاه مستقل جهت آموزش‌های تخصصی پدافند احساس می‌شد که با تدبیر سلسله مراتب و توجه فرمانده محترم قرارگاه مراحل تاسیس این دانشگاه انجام و مقرر شد محل مرکز آموزش وظیفه 02 نیروی زمینی ارتش جهت شروع به کار این دانشگاه به قرارگاه پدافند هوایی واگذار شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: دانشگاه

محموله 9000 لیتری
جمعه 92/4/14 ساعت 2:1 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
توسط تیم گشت ناوتیپ 112 ذوالفقار قشم نیروی دریایی سپاه ؛

محموله 9000 لیتری سوخت قاچاق کشف و ضبط شد

تیم گشت ناوتیپ 112 ذوالفقار قشم نیروی دریایی سپاه با یک شناور حامل سوخت قاچاق برخورد کرد و نیروهای گشتی توانستند پس از تعقیب و گریز قایق مورد نظر را توقیف کنند.

به گزارش حوزه دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سپاه، تیم گشت ناوتیپ 112 ذوالفقار قشم نیروی دریایی سپاه در حین گشت‌زنی در حوزه ماموریتش با یک شناور حامل سوخت قاچاق برخورد کرد و نیروهای گشتی توانستند پس از تعقب و گریز قایق مورد نظر را توقیف کنند.

این شناور توقیف شده حامل 9000 لیتر سوخت قاچاق (گازوئیل) بوده که نیروهای گشتی سوخت قاچاق را پس از مصادره جهت پیگیری قانونی به مراجع قضایی تحویل دادند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: ایران ابرقدرت

تغییر استراتژی ارتش
چهارشنبه 92/4/12 ساعت 8:42 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )

امیر دادرس معاون ستاد ارتش

امیر دادرس خبر داد

تغییر استراتژی ارتش از دفاعی به "بازدارنده"/ قدرت ارتش در مقابله با دشمنان مهارنشدنی است

خبرگزاری تسنیم: رئیس ستاد مشترک ارتش از تغییر استراتژی کشور از "دفاعی" به "بازدارنده" خبر داد و گفت: ارتش با قدرت مهارنشدنی خود آمادگی دارد در صورت کوچک‌ترین تجاوزی، از زمین و آسمان و جبهه‌های مختلف آتش‌بار حقیقی را به روی دشمن سرازیر کند.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی شکوهمند انقلاب با وجود تحریم‌های بسیار دولت‌های متخاصم علیه کشورمان توانسته است با جذب نخبگان و پرورش استعداد‌های بسیار دستاوردهای زیادی برای میهن اسلامیمان به ارمغان آورد.

برای آشنایی بیشتر با نقش تحریم‌ها در توانمند ساختن ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین درک بهتر چگونگی هماهنگی میان نیروی‌های زمینی، دریایی، هوایی و قرارگاه پدافند هوایی ارتش به سراغ امیر محمد حسین دادرس معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران رفته و با وی به گفت‌و‌گو نشستیم.

در این گفت‌وگو امیر دادرس درخصوص جایگاه این ستاد در ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: درهمه سازمان‌های نظامی دنیا یک سازماندهی برای هدایت نیروهای مسلح صورت می‌گیرد. در کشور ما ستاد مشترک ارتش هماهنگی بین نیروهای هوایی، دریایی، زمینی و پدافند با یکدیگر را برعهده دارد.به عنوان مثال اگر این نیروها در یک عملیات بخواهند مشترکاً عمل، هدایت و رهبری بشوند نیاز به یک سازماندهی متمرکز دارند که این وظیفه بر عهده ستاد مشترک است و این ستاد در همه کشورها به نوعی وجود دارد.

وی افزود: فرض کنید که صنایع دفاعی ما بخواهد بالگردی بسازد که این بالگرد به یک شناور منتقل شود و یک مأموریتی انجام دهد، چه این بالگرد را هوانیروز و چه صنایع بخواهند بسازند، هم آهنگی و هم راستایی بین این دو توسط یک سازمانی باید انجام بشود. یا فرض کنید نیروی زمینی در یک عملیاتی در آینده بخواهد ایفای نقش کند که این ایفای نقش باید با پشتیبانی هوایی همراه باشد. خوب مهمات و فرهنگ آموزش اینها با هم متفاوت است، ستادی که آنها را هدایت می‌کند و برآیند نیرو را در یک جا فرود می‌آورد ستاد مشترک است. پس ضرورت ستاد مشترک در جنگ و صلح احساس می‌شود.

*** نقش تحریم‌ها در تقویت بنیه دفاعی کشور 

رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران درخصوص نقش تحریم‌ها در توانمندسازی نیروهای مسلح کشورمان گفت: تحریم پدیده‌ای است که ما بعد از انقلاب همواره شاهد آن بوده‌ایم، تحریم شگردیست که دشمنان ما از گذشته دور و حتی از صدر اسلام به نوعی توسط آن با توانمندی‌های دنیای اسلام مقابله می‌کردند.

"تحریم امروز نیز در اندازه زیادی متوجه نظام جمهوری اسلامی ایران است و اگرچه می‌تواند در بخشی از قسمت‌ها در حوزه‌های مختلف به ما فشارهایی را وارد بیاورد اما برای ما دستاوردهای خوبی داشته است."

وی تصریح کرد: آنجا که دشمنان احساس کنند این دستاوردها می‌تواند توانمندی‌هایی را در کشور ایجاد کند خودشان معمولاً کمی دایره تحریم‌ها را کم می‌کنند که این توانمندی‌ها ایجاد نشود.

امیر دادرس با بیان اینکه تحریم‌ها علیه یک کشور می‌تواند آن کشور را به خودکفایی برساند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری تحریم انتخابی را برای بنیه دفاعی توصیه کردند، این تحریم انتخابی برای یک دوره زمانی میان مدت نتیجه‌اش این شد که بنیه دفاعی کشور از یک استقلال برخوردار شود. یعنی در حال حاضر بنیه دفاعی ما چه در صنایع دفاعی کشور، چه در سپاه، ارتش و یا نیروی انتظامی وابستگی به نیروهای خارجی و دنیای قدرت ندارد.

وی همچنین گفت: تحریم را که اگر مدیران خوب تدبیر کنند قابلیت‌ها و ظرفیت‌های بسیار زیادی برای کشور ایجاد خواهد کرد.

رئیس ستاد مشترک ارتش با بیان اینکه تحریمی که امروز متوجه نظام شده است در صنایع دفاعی می‌تواند منشاء یک حرکت تند باشد، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال ما می‌توانیم در سطح کشور تمام نیازمندی‌ها، واردات و تمام آن چیزی را که برایمان به نوعی وابستگی ایجاد می‌کند را با کمک مراکز پژوهشی، صنعتی، تحقیقاتی و دانشگاه‌ها احصا کنیم. این حرکت می‌تواند هم بازار کار بزرگی برای کشور ایجاد کند و هم می‌توانند توان صنعتی کشور را در جهت پاسخگویی به نیازها جهت‌دار کند.

وی ادامه داد: امروزه در بنیه دفاعی کشورمان توانمندی بسیار زیادی وجود دارد که اگر این توانمندی بتواند با تدبیر، با توانمندی صنعتی کشور با هم یک رابطه معنایی داشته باشند قطعاً ما یک جهش بسیار ارزشمند در عبور از تحریم‌ها خواهیم داشت.

امیر دادرس با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران توانسته است تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کند، گفت: در داخل ارتش با تدبیری که فرمانده معظم کل قوا ابلاغ کردند، توانستیم مراکز پژوهشی بسیار فعالی را ایجاد کنیم که نتایج بسیار خوبی نیز برایمان داشت.به طور مثال در حوزه هوایی در چندین سال گذشته توانمندی ساخت هواپیما را پیدا کردیم. در گذشته ما در مرتبه ابتدایی‌تری بودیم. یعنی اگر می‌خواستیم وسیله‌ای را بسازیم نیاز داشتیم این وسیله را باز کنیم و به صورت دریافت دانش کافی از آن وسیله به یک مرحله ابتدایی طراحی برسیم اما امروز با شناختن و احساس یک نیاز و دریافت یک تهدید و ملاحظه یک پدیده بیرونی که در حوزه دفاعی ظاهر می‌شود، می‌توانیم آنرا تهیه کنیم. یعنی توان دانشی کشور در اندازه‌ای است که می‌تواند پاسخ مناسب به نیازها را بدهد.

رئیس ستاد مشترک ارتش تصریح کرد: امروز ما در داخل ارتش از یک توان بسیارعالی بهره می‌بریم. ارتقاء و ساخت انواع موشک‌ها، مراکز بسیار فعالی که قطعه‌سازی را به صورت یک نهضت ادامه می‌دهند به گونه‌ای که ما برای اورهال و برای به روز کردن و سر پا نگه داشتن وسایل نیازی به خارج نداشته باشیم.

وی افزود: ارتش خیلی وقت است که در تحریم است اما ادوات دفاعی در اندازه بسیار خوب وظیفه خود را انجام می‌دهند. در حوزه دریایی ما به توانمندی‌های بسیار بالایی رسیده‌ایم. امروز ناو جماران به آب‌های آزاد، اقیانوس‌ها و آبهای دور اعزام می‌شود و خوشبختانه این اعزام برکات زیادی هم برای دنیای اسلام داشته است.

امیر دادرس گفت: اگر شما به گذشته دریای سرخ نگاه کنید می‌بینید که ناامنی دریایی بسیار زیادی در این منطقه بود اما امروز با حضور قدرتمند نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پدیده راهزنی دریایی چه در آنجا و چه در سطح دنیا محدود شده است. ما در این اقدام بزرگ با تجاربی که از دفاع مقدس و همچنین تجارب ارزشمند نظامی که داشتیم توانستیم به کشورهای دیگر، کشورهایی که حتی ارتباط نزدیک هم با آنان نداشتیم کمک کنیم. این اقدام ما متوجه جوامع بین‌المللی و جهانی بوده است و ارتش به عنوان یک وظیفه انسانی و یک اقدام بشردوستانه و صلح دوستانه آنرا دنبال کرده است.

وی با بیان اینکه امروز زیرسطحی‌ها و موشک‌های سطح به دریا را خودمان می‌سازیم، در حوزه پدافندی یک پوشش مناسب راداری درحد نیاز و در اندازه مورد نیاز در سطح کشور داریم، تاکید کرد: یک زمانی بود که مدت‌ها منتظر یک لامپ بودیم و تجهیزاتمان خوابیده بود اما امروز خودمان در اندازه بیشتر از آن چیزی که در گذشته داشتیم متناسب با نیازهایمان تهیه کرده‌ایم. بالگردهایمان امروز بسیار فعال هستند و بیش از گذشته پرواز دارند و تجهیزاتمان را خودمان ارتقاء و تهیه می‌کنیم.

وی افزود: با وجود تحریم‌های بسیار توانستیم، تانک‌ها و توپ‌های جدیدی بسازیم و اینها همه توانمندی‌هایی است که به برکت همین تحریم‌ها و توجه به اقتصاد مقاومتی شکل گرفته است.

رئیس ستاد مشترک ارتش تصریح کرد: ببینید خلاقیت در اقتصاد مقاومتی، بارور می‌شود. در این نوع اقتصاد مصرف نکردن و کم مصرف کردن نیست بلکه بهره‌برداری و بهینه کردن توانمندی هاست که این بهینه کردن در مرتبه‌ای از پاسخ گویی به نیازها قرار می‌گیرد که الحمدلله ما به این مرتبه در حوزه نظامی رسیده ایم.

*** حضور نیروهای نخبه، متخصص و مؤمن در ارتش

وی در ادامه درباره نقش نیروی انسانی مؤمن و متعهد در رفع نیازهای علمی کشور نیز گفت: نقش عنصر انسانی بسیار اساسی و تعیین کننده است. اگر به نظریه‌پردازی نظریه‌پردازان گذشته نگاه کنیم، می‌بینیم که مبنای نظریه آنها معمولاً بر تجهیزات استوار بوده است و براساس همان نظریه دنیای قدرت روابط خارجی، سیاسی و بیرون خود را تنظیم می‌کرد اما امروز نظریه‌پردازان به وجود نیروی انسانی متعهد و متخصص در ارتش اذعان دارند.

امیر دادرس تصریح کرد: امروز نیروی انسانی در ارتش ما مؤمن، معتقد، متعهد و متخصص است، به برکت نظام جمهوری اسلامی آموزه‌های قرآنی و حدیث بین کارکنان ترویج پیدا کرده است. در کنار ترویج این آموزه‌ها معنویت و استواری بسیاری نیز بین نیروی انسانی پدیدار شده است.

رئیس ستاد مشترک ارتش با اشاره به اینکه نیت کشورهای صاحب قدرت این است که با اختلاف انداختن و ایجاد دشمنی بین ملت‌ها به یک نتیجه مطلوب برسند، خاطرنشان کرد: دشمنان ما اوج خوشحالی‌شان در فاصله بین ملت‌هاست و لذت می‌برند که سلاح‌هایشان در مقابله هم قرار بگیرد البته به امید روزی هستیم که انشاءالله دنیای قدرت برای از بین بردن انسان‌ها تلاش نکند و سلاح برای نابودی بشر نباشد وتمامی تلاش‌ها برای یک رفاه عمومی در سطح دنیا باشد.

وی درباره جایگاه ارتش ایران در دنیای امروز نیز گفت: ارتش ایران در قبل از انقلاب یک ارتش وابسته بود. ببینید سلاحی که کشورهای صاحب قدرت در اختیار دیگر کشورها قرار می‌دهند در لحظه بحران کنترل آن در اختیار خودشان است و در سمتی حرکت می‌کند که آنها می‌خواهند و این قدرت آفرین نیست. ما الحمدلله امروز چیزی می‌سازیم که به آن نیاز داریم و کنترل آن در اختیار خودمان است. امروز تجهیزاتمان ایجاد استقلال برای ما کرده است. خلاقیت، غیرت، دیانت و استعداد ایرانی به صحنه آمده و کارهای بزرگی انجام داده است. امروزه دشمنان می‌دانند که تخصص جوانان این مرز و بوم یک امنیت واقعی برای ما ایجاد کرده است.

*** کمک استقلال دفاعی کشور به عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنکی و نظامی کشور

امیر دادرس با بیان اینکه سه دهه بعد از تشکیل جمهوری اسلامی، استراتژی ما از "دفاعی" به "بازدارنده" تغییر کرده است، تصریح کرد: این شیوه تاثیرخود را در موضع‌گیری مقامات سیاسی هم گذاشته است. این یعنی اینکه ما براساس یک پشتوانه‌ای چنین موضع‌گیری می‌کنیم اما در سه دهه اخیر چه تغییری در نیروهای مسلح ما رخ داده که موجب تغییر در استراتژی نظامی ما شده است؟ وقتی ارتشی نیرو به مرز اعزام کند، این اعلام خطر به طرف مقابل است. واکنش طرف مقابل در واقع همان حرکت براساس استراتژی دفاعی است.

وی افزود: در نگاه بازدارندگی به نیات دشمن هم کار داریم. این هم برانگیخته شدن از متن قرآن است. قرآن می‌گوید: "به گونه‌ای آماده شوید که دشمن خدا از شما بترسند."ما قصد حمله نظامی به هیچ کشوری را نداریم، ولی کسب و گسترش توان دفاعی برایمان مهم است. بنابراین توسعه توان نظامی نیز گامی در جهت رشد و توسعه کشور است. وقتی اینجا در کشور با قدرت امنیت را برقرار می‌کنیم، این در اقتصاد کشور هم تاثیر می‌گذارد.

وی با طرح این پرسش که اگر رخدادهایی مثل آنچه امروز در عراق اتفاق می‌افتد، در ایران اتفاق بیافتد، آیا سرمایه‌گذاری خارجی محقق می‌شود؟ گفت: سرمایه‌گذاری به محیط با ثبات نیاز دارد. قدرت دفاعی توانمندی‌های عرصه‌های دیگر را باز می‌کند. عرصه سیاسی یا فرهنگی آنگاه که پشتوانه قوی نظامی داشته باشد، موفق است و فضای بزرگتری برای یک کشور ایجاد می‌کند. از طرفی دیگر وجود امنیت، فضا را برای سرمایه‌گذاری اقتصادی فراهم می‌کند. به همین دلیل، دشمنان بافشار و تحریم تلاش می‌کنند ما را از راه و هدفمان دور کنند.

رئیس ستاد مشترک ارتش بر همین اساس خاطرنشان کرد: در دولت نهم و دهم، وزارت دفاع یکی از اقدامات خود را توسعه دیپلماسی دفاعی قرار داد.

امیر دادرس در پاسخ به این سوال که آیا مسئولین ما دغدغه نیروهای مسلح در خصوص بودجه را درک می‌کنند؟ گفت: قبل از اینکه به سوال شما پاسخ بدهم، این را بدانید که در بین 16 کشور منطقه از نظر بودجه نظامی رتبه 15 را داریم. یعنی برخلاف تصور، بودجه نظامی کشور براساس تهدیدات دشمنان نیست ولی به دلیل غیرت ایرانی، توان نظامی جمهوری اسلامی ایران، با تکیه بر دستاوردهای دفاعی به مرحله قابل قبولی رسیده است. همچنین بودجه نظامی هر کشور ارتباط مستقیمی با تولید ناخالص داخلی آن دارد. این شاخص در تعیین بودجه نظامی بسیار اهمیت دارد. ما به هر حال اعتبارات کمتری را به بخش نظامی تخصیص می‌دهیم ولی فرماندهی معظم کل قوا به طور کلی، واقعیت نیروهای مسلح را درک می‌کنند.

وی افزود: در عین حال دشمنان نظام تبلیغ می‌کنند که اعتبارات وسیعی در حوزه دفاعی تخصیص داده ایم.

رئیس ستاد مشترک ارتش در پایان با یادآوری اینکه نیروهای مسلح به ویژه ارتش با قدرت مهارنشدنی خود آمادگی دارد در صورت کوچک‌ترین تجاوزی به این کشور از زمین و آسمان و جبهه‌های مختلف آتش‌بار حقیقی را به روی دشمن سرازیر کند، تصریح کرد: کشورهای تهدید‌کننده اگر دست از پا خطا کنند با پاسخ قاطع نیروهای انقلاب کشورمان مواجه خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: ارتش امروز نیرویی مؤمن، معتقد و آرمانی این کشور است و قطعاً در مقابله با دشمنان از ظرفیت و توان خود استفاده می‌کند و اجازه نمی‌دهد کوچک‌ترین خط و مرز این کشور دچار نگاه نامحرمان‌ شود. هر چند دشمنان ما احساس می‌کنند با ایجاد خلأها و رخنه‌های اقتصادی و فشارهای مقطعی می‌توانند برای این ملت نگرانی ایجاد کنند اما آنها در خواب غفلت به سر می‌برند و نمی‌دانند که فرهنگ عاشورایی این ملت برای مقابله با تمام تهدیدات کافی و بسنده به نظر می‌رسد. تمام نیروهای مسلح ما امروز در اوج و اقتدار قرار دارند و در بحث پدافند عامل و غیرعامل و جنگ سایبری و مقابله با تحرکات بی‌فرجام دشمنان در منطقه حرف اول را می‌زنند.

وی افزود: سیاست‌های دفاعی ما یک نگاه بازدارنده است. نگاه بازدارنده به نیات دشمن توجه دارد و نگاه بازدارنده، یک نگاه عمیقی است و در یک زمان و مکان خاص خلاصه نمی‌شود.

ما متوجه تمام تهدیداتی که بیشتر جنبه عملیات روانی دارد و یا با خوی تجاوزکارانه آن تهدیدکننده یک رابطه مستقیم دارد مد نظر داریم و متناسب با آن تهدید نیز خودمان را تجهیز کرده‌ایم.

منبع: تسنیم



برچسب‌ها: ایران ابرقدرت

رزمایش بزرگ مدافعان آسمان
چهارشنبه 92/4/12 ساعت 8:40 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )

جنگنده آذرخش ارتش و سپاه در رزمایش

امیر اسماعیلی در پاسخ به تسنیم:

رزمایش بزرگ مدافعان آسمان ولایت‌‌5 در نیمه دوم سال جاری برگزار می‌شود

خبرگزاری تسنیم: فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء از برگزاری رزمایش مدافعان آسمان ولایت‌‌5 در نیمه دوم سال خبر داد و گفت: در این رزمایش پهپاد حازم‌‌3 را به‌کار می‌گیریم.

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی در حاشیه بزرگداشت شهدای حمله آمریکا به هواپیمای مسافربری در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سؤالی در مورد تحریم‌ها، اظهار داشت: اگر تحریم‌ها را بررسی کنید، می‌بینید که همه آنها غیراصولی و غیرمنطقی هستند.

وی با اشاره به تحریم‌های اقتصادی صورت گرفته علیه مردم کشورمان، گفت: در بحث اقتصادی، زندگی و معیشت مردم حق مسلم آنهاست اما وقتی تحریم می‌شویم یعنی می‌خواهند زندگی مردم را تحت فشار قرار دهند.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء با اشاره به تحریم‌ها علیه قطعات هواپیما نیز اظهار داشت: وقتی در حوزه هوایی تحریم می‌شویم، یعنی جان مردم به خطر می‌افتد و این مردم فقط مردم کشور ما نیستند چرا که در همین هواپیمای 655، می‌بینید که از ملیت‌های گوناگون اعم از اماراتی، یوگسلاوی، ایتالیایی، هندی و پاکستانی نیز حضور داشتند.

امیر اسماعیلی با اشاره به تحریم‌های نظامی علیه کشورمان تأکید کرد: دیدگاه جمهوری اسلامی در مسائل نظامی، دفاعی است و هیچ کشوری با دفاع، قصد حمله به کشور دیگری را ندارد اما می‌بینیم که در این بخش نیز ما را تحریم می‌کنند و می‌بینیم که تحریم‌ها حتی از جنس واقعی و منطقی حتی در جنگ نیست و تمامی این تحریم‌ها غیرمنطقی، غیرانسانی و غیراصولی است.

وی خاطرنشان کرد: پیام ایران در حوزه نظامی به هر کشوری که پیام صلح و دوستی داشته باشد، "صلح و دوستی" است و دست آن کشور را به مودت و برادری می‌فشاریم اما به هر کشوری که چشم طمع به جمهوری اسلامی ایران داشته باشد، پاسخی دندان‌شکن خواهیم داد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء در پاسخ به سؤالی مبنی بر "آیا برنامه‌ای برای برگزاری رزمایش جدید در سال 92 دارید یا خیر؟" تصریح کرد: ان‌شاءالله در نیمه دوم امسال رزمایش باشکوهی برگزاری خواهیم کرد که از رزمایش سال گذشته مدافعان آسمان ولایت‌‌4 که در منطقه شرق کشور برگزار شد، به‌مراتب وسیع‌تر و پرحجم‌تر خواهد بود.

امیر اسماعیلی در پاسخ به این سؤال که این رزمایش در کدام منطقه برگزار می‌شود، اظهار داشت: اجازه دهید نقطه و منطقه آن را فعلاً اعلام نکنیم ولی طبیعتاً در یکی از مناطقی است که تابه‌حال در آنجا رزمایشی انجام نداده‌ایم.

وی در خصوص اینکه آیا این رزمایش به تصویب ستادکل نیروهای مسلح رسیده است، افزود: بله، برگزاری این رزمایش به تصویب رسیده و ان‌شاءالله برگزار خواهد شد. البته در حال حاضر نیز بسیاری از تمرین‌های ما در قالب رزمایش انجام می‌شود چرا که پدافند اصلاً استراحت و خاموشی ندارد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه پهپاد حازم‌‌3 چه‌زمانی رونمایی می‌شود، گفت: ما پهپادهای این‌چنینی را در رژه 29 فروردین رونمایی کردیم و حازم‌ها نیز سلسله مراتب خودشان را دارند و ان‌شاءالله حازم‌‌3 را در رزمایش مدافعان آسمان ولایت‌‌5 در نیمه دوم امسال مشاهده خواهید کرد.

امیر اسماعیلی در خصوص نوع سوم این پهپاد تصریح کرد: پهپاد حازم‌‌3 ویژگی‌های برتری نسبت به حازم‌های یک و 2 از جمله شناسایی و درگیری هوایی خواهد داشت.

وی در پاسخ به سؤال دیگری در مورد سخنان یکی از معاونان وزارت خارجه مبنی بر جایگزینی یک سامانه دیگر به‌جای سامانه اس300 توسط روسیه، تأکید کرد: معاون وزارت خارجه سخنان غیراصولی بیان کرده و در رده‌ای نیست که بخواهد درباره این مسائل صحبت کند و ما این قضیه را تکذیب می‌کنیم.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء در پایان اظهار داشت: ما اگر نیاز به سامانه دفاعی داشته باشیم سعی و تلاشمان بر تولید سامانه است اما اگر نیازی باشد که با دیگر کشورهای دوست و برادر همکاری تکنولوژی داشته باشیم، در این خصوص فرمانده معظم کل قوا و ستادکل نیروهای مسلح باید تصمیم‌گیری کنند.

منبع: تسنیم



برچسب‌ها: رزمایش

سامانه پدافندی اس200
سه شنبه 92/4/11 ساعت 8:17 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
اسماعیلی مطرح کرد:

جدیدترین تغییرات سامانه پدافندی اس200

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در سامانه موشکی S200 گفت: با انجام این تغییرات زمان کشف، رهگیری و شلیک در این موشک به حداقل ممکن رسیده است.

به گزارش مشرق، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) در گفتگوی تفصیلی فارس، به مرور برخی دستاوردها و توانمندی های کشور در حوزه پدافند هوایی نظیر میزان اشراف و رصد تحرکات هوایی در اطراف ایران، نحوه عملکرد سامانه‌های راداری، موشکی و جنگال پدافند و نیز بکارگیری سامانه های ارتقا یافته و بومی در حوزه کشف، رهگیری و انهدام تهدیدات هوایی پرداخت که مشروح این گفتگو به شرح زیر است:

امیر اسماعیلی در ابتدای این گفتگو با اشاره به توانمندی‌هایی که طی سالهای اخیر در حوزه تاکتیک و تسلیحات پدافندی صورت گرفته، گفت: بزودی وارد سومین سال نام‌گذاری روز پدافندهوایی (10شهریور) می‌شویم، روزی که پدافند هوایی به دستور فرماندهی معظم کل قوا از نیروی هوایی تفکیک شد.

وی با بیان اینکه یکی از نکات مهم برای پدافند هوایی جلوگیری از غافلگیری در مواجهه با دشمن است، اظهار داشت: برای جلوگیری از غافلگیری نیازمند سیستم‌ها و سامانه‌هایی هستیم که هم پایدار باشند و هم بتوانند در یک فضای پر ابهام پاسخگویی خوبی داشته و بعد از پایدار بودن و پاسخگویی بتواند حداقل یک سیستم و سامانه جایگزین در سیستم و سامانه داخل میدان داشته باشد.



فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با اشاره به توانمندی کشور در حوزه های راداری گفت: در گذشته سامانه‌های ما فقط تجهیزات راداری از بعد استاتیک (استقراری) و در یک طیف فرکانس بود اما امروز این دو مسئله را در پدافند هوایی منعطف و رادارهایمان را تاکتیکی و متحرک کردیم.

اسماعیلی افزود: با این کار هم قدرت چالاکی و چابکی را در پدافند افزایش دادیم و هم اینکه طیف فرکانس آنها را عوض کردیم یعنی از طیف‌های فرکانس متعدد در کل دنیا (HF-VHF-UHF)، استفاده می‌کنیم.



اسماعیلی تاکید کرد: طیف‌های متعدد فرکانس، این توانمندی را به پدافند اضافه می‌کند که در برابر جنگ الکترونیک بسیار مقاوم خواهد بود چون دشمن نمی‌تواند در همه طیف‌ها اخلال الکترونیکی ایجاد کند و از سوی دیگر وقتی از طیف‌های متعدد استفاده می‌کنیم، قابلیت کشف اهداف مختلف با نوع و سازگاری‌های دیگر را هم داریم. مثلا ممکن است یک رادار قدرت کشف پهپادها را نداشته باشد اما رادار دیگری که متحرک است قدرت کشف این پهپاد را دارد.

* ارتقای تاکتیکی پدافند در شناسایی اهداف

وی با بیان اینکه ما از الگوهای شناسایی متفاوت استفاده می‌کنیم، تصریح کرد: در پدافند فقط رادار کار شناسایی انجام نمی‌دهد بلکه سیستم‌ها و سامانه‌های شنود الکترونیکی که تماما بومی هستند و همچنین عناصر دیده‌بانی بصری که به سامانه‌های الکتروپتیک به نام راصد 32 مجهز هستند نیز سمت و سرعت و ارتفاع هواپیما را به شبکه یکپارچه پدافند ارسال می‌کند و اطلاعات در یک لحظه بروز می‌شود.

اسماعیلی گفت: با استفاده از این الگوها در زمان تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری بسیار جلو افتاده‌ایم، در زمینه کشف و شناسایی اهداف علاوه بر ارتقاهای صورت گرفته، شاهد ورود نسل رادارهای مطلع‌الفجر، رادارهای تماما بومی ثامن، رادارهای شهاب و استقرار رادار استراتژیک کیهانی سپهر در سال جاری هستیم. این رادارها کاملا بومی هستند و هیچ زمان غیر عملیاتی ندارند. اینها یک ارتقای تاکتیکی برای پدافند هوایی است.



* عملکرد جدید بین هواپیماهای طرح پدافندی نهاجا و سامانه‌های راداری قرارگاه

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) با اشاره به برخی دستاورد حوزه درگیری و انهدام اظهار داشت: عملکرد جدید بین هواپیماهای طرح پدافندی نهاجا و سامانه‌های راداری قرارگاه پدافند هوایی یکی از این دستاوردهاست.

اسماعیلی افزود: با توجه به تجارب 8 سال دفاع مقدس و جنگ‌های اخیر دنیا، تاکتیک بین افسر کنترل شکاری و خلبان هواپیمای طرح پدافندی دیگر طرح قدیم نیست.

* «یا زهرا 3» مشابه هیچ سامانه موشکی دنیا نیست

وی در ادامه این گفتگو خاطرنشان کرد: سامانه‌های موشکی ما نیز قبل از پیروزی انقلاب، استقراری و ثابت بودند که این بزرگترین مشکل برای سیستم پدافند هوایی یک کشور محسوب می‌شد. تاکتیکی کردن سامانه‌های موشکی از دفاع مقدس در دستور کار قرار گرفت که موفقیت‌هایی نیز در بر داشت.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) اظهار داشت: امروزه سامانه‌های موشکی را متحرک کردیم و توانمندی سامانه موشکی متحرک «قادر» که به سامانه موشکی استقراری هاگ شباهت دارد را در رزمایش مدافعان آسمان ولایت 4 نشان دادیم.



 اسماعیلی افزود: سامانه «یا زهرا 3» که سامانه موشکی ارتفاع پائین است تماما بومی و ساخت صنعت داخل کشور است و مشابه هیچ سامانه موشکی دنیا نیست، زیرا تهدیدهای موجود علیه کشور، توسط قرارگاه پدافند هوایی شناسایی شده و مطابق آن، این سامانه موشکی طراحی و تحویل شده است.

وی ادامه داد: طراحی، تولید و تست عملیاتی یک سامانه موشکی در دنیا حداقل بیش از یک تا 3 سال زمان می‌خواهد که در ایران اقدامات بسیار خوبی برای کم کردن این زمان صورت گرفته است.

* عقب ماندن از تکنولوژی روز دنیا خود نوعی تهدید است

فرمانده قرارگاه پدافندهوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با بیان اینکه پیام‌ سامانه‌های دفاعی ما صلح، دوستی و دفاع سرزمینی است، گفت: مهمترین کاری که باید یک سیستم و سامانه دفاعی انجام دهد تهدیدشناسی است، اگر سامانه‌هایمان از رده خارج باشد خود آن تهدید است. پس نباید فکر کنیم که تهدید فقط بیرون از مرزهای ما است. عقب ماندن از تکنولوژی روز دنیا خود نوعی تهدید است.

اسماعیلی با بیان اینکه عقب افتادن از حوزه آموزش هم نوع دیگری از تهدید است، گفت: باید تهدید را در هر زمینه‌ای شناسایی و رصد کرده و پس از برنامه‌ریزی، آن را اجرا کنیم.

* نفس نفراتی که چشم طمع به این کشور داشته باشند را حس می‌کنیم

وی اظهار داشت: در خصوص اشراف اطلاعاتی در زمینه تهدیدات فرامنطقه‌ای نیز برای جلوگیری از غافلگیری باید بدانیم که ایدئولوژی و دیدگاه کشور ما، اسلامی و دفاعی است. اشراف اطلاعاتی قرارگاه پدافند هوایی به نقطه‌ای رسیده که می توانیم بگوییم، نفس نفراتی که شاید چشم طمع به این کشور داشته باشند را حس می‌کنیم و این بسیار مهم است.



* آمایش سرزمینی در پدافند هوایی متناسب با نوع تهدیدات انجام شده است

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) با بیان اینکه آمایش سرزمینی برای همه نیروها و قوا، معنا و تعریف خاصی دارد، گفت: با توجه به وسعت جمهوری اسلامی ایران که وسیع و دارای انواع ناهمواری‌ها است، نحوه دفاع در برابر هرگونه تهدیدات در اینگونه جغرافیا متفاوت است و سلاح‌ها و سامانه‌های متفاوتی نیاز دارد. آمایش سرزمینی همیشه در پدافند هوایی متناسب با نوع تهدیدات انجام شده است.

* رصد صددرصدی پرنده های پنهانکار در منطقه

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) تصریح کرد: طبق دستور فرمانده معظم کل قوا، یکی از مهمترین وظایف ذاتی این قرارگاه در مواقع بحران است، اظهار داشت: برای مثال یکی از این بحران‌ها، در زمان ورود پهپادهای بیگانه است.

اسماعیلی در بخش دیگری از گفتگو با اشاره به رصد جنگند‌های F22 آمریکایی که در امارات مستقر شده‌اند، گفت: حدود 10% اطلاعاتی که راجع به هواپیماهای شناسایی و یا جنگنده رزمی‌هایی که استیلز (پنهانکار) هستند، توسط کشور سازنده مطرح‌می شود که بعنوان مثال فلان هواپیما وارد کدام منطقه شده است.

وی افزود: اما اگر ساعت و برنامه پروازی آنها به صورت 100% تحت رصد پدافند هوایی نباشد، محکوم به شکست و غافلگیری هستیم.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: ما به هواپیماهای شناسایی که پیش از این به مرزهایمان نزدیک شده‌اند، اخطار هوایی دادیم و آنها هم به این اخطارها پاسخ داده و از مرزهای ما دور می‌شوند، هواپیمایی که دارای پدیده استیلز است، از نظر نوع تکنولوژی پنهان‌ کاری، فرقی با جنگنده‌های F22 ندارد.

* تمام سامانه‌های پدافند متصل به شبکه یکپارچه هستند

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با اشاره به شبکه شدن سامانه‌های این قرارگاه گفت: هیچ سامانه مستقلی به صورت تکی و انفرادی در قرارگاه پدافند هوایی نداریم، حتی یک توپ ما هم بایستی به شبکه وصل باشد. خیلی از آسیب‌هایی که در آینده برای خودمان متصور می‌دانیم این است که سیستمی از شبکه تبعیت نکند و ناهماهنگ باشد.

اسماعیلی اظهار داشت: زمانی که طراحی سامانه‌ای را درخواست می‌کنیم، یکی از نکاتی که مورد توجه قرار می‌دهیم، قابلیت شبکه شدن آن است. از آن جایی که شبکه ما بومی است نیاز به سامانه‌های بومی نیز دارد و این حساسیت را برای همه سامانه‌هایمان داریم.

* «قادر» در صحنه درگیری دشمن را به خاک و خون می‌کشد

وی در ادامه به توان موشکی پدافند اشاره و تصریح کرد: ما امروز در این حوزه توانمندی‌ها و سامانه‌های بسیار خوبی داریم که یک ویژگی مهم آنها، بومی سازی و تناسبشان با تهدیدات پیش روست.

اسماعیلی ادامه داد: برای مثال، سامانه موشکی قادر تا زمانی که بر روی خودرو قرار دارد، یک سیستم کاملا آرام، متین و با وقار است اما زمانی که صحنه درگیری پیش بیاید دشمن را به خون و آتش می‌کشد.



 

وی در خصوص ویژگی‌های این سامانه و مقایسه آن با برخی تجهیزات دیگر گفت: سامانه قادر سامانه‌ای است که هم از حیث جنگ الکترونیک و هم از حیث نوع درگیری با سامانه‌ای نظیر حرز نهم که اخیرا تحویل شده، متفاوت است، یعنی از نظر تاکتیک به قدری منعطف است که می‌تواند برای اهداف متعددی به کار رود و صحنه رزم آن با سامانه حرز نهم فرق می‌کند.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) افزود: با توجه به اینکه این سامانه‌ها در ارتفاع متوسط هستند اما ممکن است هرکدام از آنها در یک بازه زمانی تاکتیک خاص خود را داشته باشند.



 * بازوان بلندتر برای سامانه موشکی مرصاد 2

وی همچنین در خصوص ویژگی‌های سامانه موشکی مرصاد 2 اظهار داشت: برد رادار جستجو و کشف این سامانه نسبت به گذشته افزایش یافته است یعنی در فاصله دورتری می‌تواند اهداف متخاصم را کشف کند و این به معنی دست بلند برای این سیستم است.



اسماعیلی ادامه داد: از توانمندی‌های دیگر این سامانه این است که می‌توانیم لانچرهای پرتاب را از سامانه و خود سایت دورتر کنیم یعنی بازوان بلندتری برای سامانه مرصاد 2 قائل شدیم.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) تصریح کرد: مرصاد 2 از چندین نوع سامانه تکی و ترکیبی برای مقابله با جنگ الکترونیک دشمن استفاده می‌کند.

* زمان کشف تا شلیک در سامانه S-200 به حداقل ممکن رسیده است

وی در پایان این گفتگو با اشاره به ارتقاء سامانه موشکی S200 به عنوان یکی از مهمترین موشک های موجود در پدافند هوایی اظهار داشت: در بخش موشکی این سامانه باید بگوییم، سامانه S-200 دیگر فقط علیه اهداف استراتژیک و تجمعی استفاده نمی‌شود، بلکه نقطه‌زنی هم می‌کند و قابل هدایت به سمت یک نقطه خاص هم هست. این یکی از برتری‌هایی است که در سیستم قبلی نبوده است.



فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) تاکید کرد: ارتباط بین کشف، شلیک و رهگیری در سامانه S-200 به حداقل زمان ممکن رسیده است، این سامانه امروز برای پدافند هوایی به صورت آن لاین و در لحظه کار می‌کند و الان دیگر فقط اسم این سامانه s-200 است.

 

منبع: مشرق نیوز



برچسب‌ها: پدافند هوایی

جدیدترین زیردریایی ایران
دوشنبه 92/4/10 ساعت 3:20 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
جدیدترین زیردریایی ایران امسال رونمایی می‌شود/ ناوگروه ارتش امشب از روسیه برمی‌گردد

فرمانده نیروی دریایی ارتش از عملیاتی شدن زیردریایی جدید، ناوهای موشک انداز و ناوشکن جماران2 در سال جاری خبر داد.


خبرگزاری فارس: جدیدترین زیردریایی ایران امسال رونمایی می‌شود/ ناوگروه ارتش امشب از روسیه برمی‌گردد
? گزارش تصویری مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز در نشست خبری که در ستاد این نیرو برگزار شد، گفت: در سال جاری زیردریایی فاتح، ناوهای موشک انداز کلاس کمان و ناوشکن جماران2 در بندرعباس به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: ‌دستیابی جمهوری اسلامی ایران به زیردریایی کلاس فاتح نشاندهنده توانمندی ما در ساخت، تجهیز و بهره‌بردرای از این نوع زیردریایی‌های متوسط است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین با اشاره به سفر اولین ناوگروه ایرانی متشکل از دو ناو موشک انداز جوشن و پیکان به روسیه، گفت: این ناوگروه امشب به کشور برمی‌گردد.

سیاری ادامه داد: این ناوگروه روز جمعه صبح وارد بندر آستراخان روسیه شد و امشب از آن بندر خارج می‌شود و صبح پنجشنبه در منطقه چهارم در انزلی مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

سیاری افزود: این ناوگروه 700 مایل تا دهانه رودخانه ولگاگراد و 100 مایل نیز در این رودخانه حرکت کرد تا به بندر آستراخان روسیه رسید و 4 روز در این بندر استقرار داشت.

وی تصریح کرد: اهمیت حضور ناوهای ایران در آب‌های جنوب و شمال بخصوص آب‌های آزاد مورد توجه و تاکید فرمانده معظم کل قوا است و نیروی دریایی ماموریت دارد با حضور خود در دریاهای آزاد اقتدار نظام را به معرض نمایش بگذارد.

سیاری در ادامه اظهار داشت: این ناوگروه با حضور در بندر روسیه از ناوهای این کشور بازدید خواهد کرد و کارشناسان روسی ناوهای ایران را خواهند دید. همچنین مسابقات ورزشی و بازدید از مراکز آموزشی در برنامه‌های این سفر بوده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه حضور در بندر روسیه برای جمهوری اسلامی بسیار حائز اهمیت است،‌گفت: ما در جهت توسعه تعاملات دریایی و تحکیم روابط صلح و دوستی با همه کشورهای حاشیه دریای خزر رابطه خواهیم داشت.

وی افزود: این حضور نشان از تعاملات نیروی دریایی ایران و روسیه و صلح و دوستی بین دو کشور است و هر دو در مقابل تهدیدات احتمالی با هم همکاری خواهند کرد. دریای خزر دریای صلح و دوستی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه حضور ناوگان دریایی ایران در بنادر کشورها باعث تحکیم روابط صلح و دوستی در منطقه و فرامنطقه می‌شود، گفت: ما برای اولین بار در فروردین ماه در بندر چین و اقیانوس آرام حضور پیدا کردیم و هم اکنون نیز ناوگروه بیست و ششم ما در آب‌های‌ آزاد به انجام ماموریت خود مشغول است و ظرف 3 روز آینده در بندر سلاسه عمان و سپس در جیبوتی پهلو خواهد گرفت.

وی همچنین در خصوص سفر فردای خود به روسیه اظهار داشت: در جهت اجرای مصوبات ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد کل ارتش بنده امشب در راس هیئتی به بندر سن‌پترزبورگ روسیه برای بازدید از نمایشگاه محصولات دریایی عزیمت خواهم کرد.

سیاری ادامه داد: در این سفر علاوه بر بازدید از نمایشگاه توانمندی های دفاعی، در دیدار با مقامات و فرماندهان نیروی دریایی روسیه درخصوص برگزاری رزمایش مشترک میان دو کشور نیر صحبت خواهد شد هرچند تصمیم نهایی در این باره با تایید سلسله مراتب صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: هدف از این سفر ملاقات با مسئولین نیروهای دریایی شرکت‌ کننده در نمایشگاه دریایی 2013 روسیه و افزایش تعامل میان ایران و کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، اقیانوس اطلس و آرام است.

سیاری با اشاره به بازدید از نمایشگاه فناوری‌های 2013 دریایی در روسیه گفت: بازدید از این نوع نمایشگاه‌ها در توان رزمی نیروی دریایی مؤثر است. ما با مشاهده این فناوری‌ها و استفاده از آنها می‌توانیم با بومی‌سازی آنها سطح فناوری در نیروی دریایی را در تراز جهانی نگاه داریم.

فرمانده نیرویی دریایی ارتش با بیان اینکه روز به روز وسعت حضور ما در دریاهای آزاد را افزایش خواهیم داد، اظهار داشت: حضور ایران در آب‌های آزاد در جهت برقراری امنیت است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین در خصوص برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر احتمال معرفی وی به عنوان وزیر دفاع دولت جدید، گفت: همانطور که رئیس جمهور منتخب فرمودند، این گمانه‌زنی‌ها شایعه است.

فارس نیوز




برچسب‌ها: نیروی دریائی

ایران خودکفا شد
دوشنبه 92/4/10 ساعت 3:18 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
معاون سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با فارس خبر داد
آغاز تولید داروی پیشرفته ضد سرطان و ماده اولیه پنی‌سیلین/ ایران در تولید فاکتور 7 و داروی MS خودکفا شد

معاون سازمان غذا و دارو از افتتاح خط جدید تولید یک نوع داروی پیشرفته ضد سرطان اوایل هفته آینده، تولید ماده اولیه پنی‌سیلین جی در کشور و خودکفایی ایران در تولید فاکتور 7 خونی و داروهای MS خبر داد.

خبرگزاری فارس: آغاز تولید داروی پیشرفته ضد سرطان و ماده اولیه پنی‌سیلین/ ایران در تولید فاکتور 7 و داروی MS خودکفا شد

شمس علی رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس،‌افزود: شنبه آینده خط جدید تولید یک نوع داروی hi-tech  سرطان در کشور افتتاح می‌شود که داروی دوستاکسل است و در درمان انواع سرطان کاربرد دارد.

وی ادامه داد: در حوزه داروی بیماران هموفیلی نیز در تولید فاکتور 7 خونی به تولید کامل در کشور رسیده‌ایم و از این نظر کشور ما به خودکفایی رسیده است که یک دستاورد بزرگ در حوزه دارویی در منطقه و جهان محسوب می‌شود.

معاون دارویی سازمان غذا و دارو گفت: در مورد داروی بیماران مبتلا به MS نیز تقریباً تمام داروهای مورد نیاز این بیماران در داخل کشور تولید می‌شود و عملاً دیگری نیازی به واردات نداریم و بیش از 3 شرکت مختلف در تولید این داروهای بیوتکنولوژی فعالیت دارند.

وی گفت: با این حال چون ممکن است برخی از این بیماران علاقه مند به استفاده از داروی خارجی باشند هنوز واردات داروی خارجی ام اس را ممنوع نکرده‌ایم.

وی افزود: در مورد داروی بیماران پیوندی نیز هم تولید داخل داریم و هم تولید داروی خارجی تحت لیسانس در کشور انجام می‌شود که با قیمت مناسب تری در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

رضازاده ادامه داد: از نظر فرآورده های خونی نیز آلبومین با ارسال پلاسمای ایرانی در خارج به اندازه کافی تولید می‌شود و دیگر نیازی به واردات این دارو از خارج نداریم.

وی اضافه کرد:‌ ماده اولیه پنی سیلین جی نیز از امسال برای اولین بار با حجم بالا در کشور تولید می شود و در مجموع فضای خوبی برای تولید دارو و مواد اولیه دارویی در کشور ایجاد شده است.

فارس نیوز



برچسب‌ها: علمی

ناوگروه دریایی ارتش در روسیه
یکشنبه 92/4/9 ساعت 3:17 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
سرهنگ عادلی تشریح کرد
جزئیات حضور ناوگروه دریایی ارتش در روسیه/ همراهی ناو روس با ناوهای ایرانی

وابسته نظامی سفارت کشورمان در روسیه حضور ناوگروه ایرانی در بندر آستراخان روسیه را نشانه سطح بالای اعتماد و روابط گسترده سیاسی میان دو کشور دانست.

خبرگزاری فارس: جزئیات حضور ناوگروه دریایی ارتش در روسیه/ همراهی ناو روس با ناوهای ایرانی

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، سرهنگ سلیمان عادلی وابسته نظامی سفارت کشورمان در روسیه، گفت: ناوگروه ایرانی که در بندر آستراخان روسیه حضور یافت، حامل پیام صلح و دوستی ملت ایران برای کشور فدراسیون روسیه و دیگر کشورهای دریای خزر است.

عادلی افزود: این ناوگروه از دو ناو جوشن و پیکان تشکیل شده است و به مدت چهار روز در بندر آستراخان روسیه حضور خواهد داشت.

ناوگان دریایی ایران برای نخستین بار امروز در آبهای رودخانه ولگا حضور یافته و در یک دیدار غیر رسمی با گذر از زیر پل متحرک واقع بر روی این رودخانه به سمت شهر بندری آستراخان روسیه حرکت کرد.

وی اضافه کرد: ناوگروه ایرانی برای نخستین بار در روسیه حضور می‌یابد و این اقدام با هدف تحکیم روابط دریایی بین دو کشور و گسترش صلح و دوستی در آبهای دریای خزر در روسیه انجام می‌گیرد.

وابسته نظامی سفارت جمهوری اسلامی ایران در روسیه گفت: پرسنل ایرانی با همتایان روسی خود به تبادل تجربیات و تبادل نظر در باره همکاریهای دوجانبه می پردازند.

عادلی، حضور ناوگروه ایرانی در بندر آستراخان روسیه را نشانه سطح بالای اعتماد و روابط گسترده سیاسی میان دو کشور دانست.

وی افزود: دو کشور ایران و روسیه می خواهند که کشورهای حوزه دریای خزر بدون دخالت قدرتهای خارجی امنیت این دریا را تامین کنند و حضور بیگانگان در این دریا را عامل تشنج و تفرقه افکنی می دانند.

وابسته نظامی کشورمان در روسیه با بیان این که دو کشور سیاست های امنیتی مشترکی را برای دریای خزر دارند، اظهار داشت: تهران و مسکو، دریای خزر را دریای صلح و دوستی و تقویت پیوندهای همکاری می دانند.

یگان نظامی منطقه نظامی جنوب روسیه با توجه به نزدیک شدن دو ناوچه موشک انداز ایرانی پیکان و جوشن، پل متحرک روی رودخانه ولگا را برداشته و مسیر را برای عبور آنها به سمت بندر آستراخان باز کردند.

ناو روسی ولگودونسک متعلق به ناوگان دریای خزر روسیه در این سفر ناوهای ایرانی را همراهی می‌کند.

منبع: فارس نیوز

 



برچسب‌ها: نیروی دریائی

رزمایش بزرگ زرهی
یکشنبه 92/4/9 ساعت 3:14 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
امیر پوردستان خبر داد
برگزاری رزمایش بزرگ زرهی نیروی زمینی ارتش در جنوب شرق کشور

فرمانده نیروی زمینی ارتش از برگزاری رزمایش بزرگ زرهی این نیرو در جنوب شرق کشور خبر داد.

خبرگزاری فارس: برگزاری رزمایش بزرگ زرهی نیروی زمینی ارتش در جنوب شرق کشور

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس،‌ امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه مراسم تجلیل از مدال‌آوران ورزشی این نیرو در جمع خبرنگاران گفت: اواخر مهر ماه رزمایش بزرگ زرهی نیروی زمینی ارتش برگزار می‌شود.

وی افزود: این رزمایش در عرض وسیعی از جنوب شرق کشور برگزار می‌شود و در آن تاکتیک‌ها و روش‌های رزم ناهمتراز مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

پوردستان همچنین با اشاره به برقراری امنیت در زمان انتخابات اظهار داشت: نیروهای ما همیشه در مرزها حضور دارند و به جهت برقراری امنیت بیشتر و زمان انتخابات یگان‌های واکنش سریع نیروهای نظامی و انتظامی با قوت در کنار هم امنیت کامل را برقرار کردند و هیچ صحنه نامناسبی را شاهد نبودیم.

پوردستان در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: ‌بهترین دستاویز برای سلامت جوانان در مقابل تهدیدات نرم دشمن توجه به ورزش است که در نیروی زمینی به عنوان یک اصل به آن نگاه می‌شود.

منبع: فارس نیوز



برچسب‌ها: رزمایش

ایران به عنوان یک ابرقدرت
یکشنبه 92/4/9 ساعت 12:48 عصر | نوشته ‌شده به دست رضا خانگلی | ( نظرات )
امیر پوردستان:

ایران به عنوان یک ابرقدرت در منطقه شناخته و پذیرفته شده است

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: اگر امروز می‌بینید کشورها یکی یکی تحریم‌ها را بر می‌دارند به دلیل این است که جمهوری اسلامی را به عنوان یک ابرقدرت در منطقه شناخته و قبول کرده‌اند.

به گزارش حوزهدفاعی - امنیتی   باشگاه خبرنگاران، امیر سرتیپ "احمدرضا پوردستان"، فرمانده نیروی زمینی ارتش در شانزدهمین همایش تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران ورزش این نیرو که صبح امروز (یکشنبه) برگزار شد، با اشاره به اقدامات ورزشی این نیرو اظهار داشت: در نیروی زمینی، ورزش یک امر حاشیه‌ای و دست دوم نیست، بلکه به آن به عنوان یک اصل نگاه می‌شود و سرمایه‌گذاری زیادی در ورزش نزاجا شده است.

بر اساس گزارش روابط عمومی ارتش؛ وی با بیان اینکه یکی از مؤلفه‌های ارتقا در نزاجا طی کردن آزمون‌های ورزشی است، گفت: یکی از دلایل توجه به ورزش‌های تخصصی در نیروی زمینی کشف استعدادهای جوانان است. بسیاری از استعدادهای ورزشی کشور در پادگان‌های نیروی زمینی شناخته می‌شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: باشگاه ورزشی نیروی زمینی بزرگ‌ترین باشگاه فرهنگی- ورزشی کشور است و امیدواریم تیم فوتبال نزاجا در سال آینده بتواند به لیگ برتر راه پیدا کند، البته می‌دانیم که هزینه حضور در لیگ برتر هزینه زیادی است.

امیر پوردستان در ادامه با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: کاری که ملت سربلند ایران اسلامی در 24 خرداد کرد کار شگرفی بود که تمام دنیا را متحیر کرد.

وی افزود: ملت بزرگ ایران در این روز بار دیگر تبعیت و عشق خود را به رهبری نظام نشان داده‌اند و با حضورشان در پای صندوق‌های رأی به ندای "هل من ناصر ینصرنی" حسین زمان پاسخ دادند.

امیر پوردستان با تاکید بر اینکه این انتخابات و حضور مردم در طول 34 سال گذشته انقلاب بی‌سابقه بود، گفت: اگر حرکت‌های استکبار جهانی به ویژه بعد از فتنه 88 را رصد کنیم خواهیم دید که آن‌ها حرکت‌های نرم‌افزاری سنگین و گسترده‌ای انجام دادند تا در انتخابات 92 مشروعیت نظام جمهوری اسلامی را زیر سؤال ببرند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی یک نظام مردم‌سالار دینی است. مشروعیت نظام ما زمانی است که پشتوانه مردمی داشته باشد. دشمن تمام توان خود را به کار بست تا این مشروعیت را از نظام بگیرد و تحریم‌ها را به راه انداخت تا یک نارضایتی ایجاد کند و بین ملت و حاکمیت فاصله بیندازد تا میزان کمی در انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: استکبار به دنبال این بود تا در این صورت مشروعیت نظام ما را زیر سؤال ببرد و تصویب قطعنامه‌ها و بخشنامه‌های آنچنانی را در سازمان ملل علیه ما آغاز و حرکت نظامی را علیه ما سازماندهی کند، اما ملت بار دیگر با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری این توطئه دشمن را شناسایی کرد و دشمن به قدرت جمهوری اسلامی پی برد.

امیر پوردستان در ادامه تصریح کرد: اگر امروز می‌بینید کشورها یکی یکی تحریم‌ها را بر می‌دارند به دلیل این است که جمهوری اسلامی را به عنوان یک ابرقدرت در منطقه شناخته و قبول کرده‌اند.

وی با بیان اینکه نیروی زمینی نیز به شایستگی در عرصه انتخابات وارد شد، خاطرنشان کرد: نزاجا در زمان انتخابات اقدامات امنیتی را در مرزها تشدید کرد تا جلوی تهدیدات دشمنان را بگیرد.

باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: ایران ابرقدرت

<      1   2   3   4   5   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
 
موضوعات
لینک دوستان
دیگر موارد


بازدید امروز: 233
بازدید دیروز: 335
کل بازدیدها: 1325692